شرکت حبتور

سن مارکو
برند سن مارکو
sanmarco

سن مارکو

سن مارکو یک برند معتبر است که نخستین بار در سال 1901 در ایتالیا شروع به فعالیت کرد. این برند  به عنوان یکی از برترین برندهای تجهیزات قهوه‌سازی شناخته می‌شود که با تولید انواع قهوه ساز کلاسیک و مدرن با طراحی جدید و رنگبندی های گوناگون همچنان در این صنعت پیشتاز است. سن مارکو ۲۰ درصد از بازار فروش دستگاه های قهوه در ایتالیا را به خود اختصاص داده است.  ایتالیا کشوری است به خاطر فرهنگ غنی قهوه‌‌ی خود بسیار معروف است، ازین رو این برند به دنیایی از قهوه‌سازی پیوسته و به عنوان یک رهبر در طراحی ماشین‌های اسپرسو با کیفیت و لوازم جانبی مربوط به قهوه شناخته می‌شود. با بیش از چندین دهه تجربه، این برند به ثابت‌قدمی در تأمین تکنولوژی موثر، طراحی نوآورانه و عملکرد برتر در جهان قهوه‌سازی دست یافته و به اعتماد و وفاداری علاقمندان به قهوه در سراسر جهان دست یافته است.

products

محصولات سن مارکو sanmarco

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله سن مارکو، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.