preloading
تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه رستوران جهت دفتر مدیریت، اتاق شستشو و یا اتاق زباله به ابعاد و ظرفیت رستوران بستگی دارد.

تقسیم بندی فضا بر اساس ظرفیت رستوران

این فضاها معمولا در قسمت بارانداز طراحی می شود و در صورت نبود فضای بارانداز، در سایر فضاهای آشپزخانه در نظر گرفته می شود. در تقسیم بندی فضاهای آشپزخانه اتاق مدیریت، اتاق زباله و اتاق شستشو سهم کمتری نسبت به دیگر فضاها را دارا می باشند. همچنین برای استراحت کارکنان رستوران، یک فضای کوچک در قسمت بارانداز باید در نظر گرفته شود. تقسیم بندی فضاهای نامبرده با ظرفیت رستوران به صورت زیر می باشد:

فضای تقریبی مورد نیاز (خالص)

تعداد صندلی ها

مساحت دفتر مدیریت (متر مربع)

مساحت اتاق شستشو(متر مربع)

مساحت اتاق زباله(متر مربع)

فست فود و یا کمتر از ۵۰

-

-

۷۵/۵

۱۰۰ - ۵۰

-

-

۷۵/۵

۱۷۵ - ۱۰۰

۴۳/۷

۴۳/۷

۴۳/۷

۲۵۰ - ۱۷۵

۲۹/۹

۴۳/۷

۴۳/۷

۵۰۰ -۲۵۰

۸۶/۱۴

۴۳/۷

۱۵/۱۱

بیشتر از ۵۰۰

۳۰/۲۲

۱۵/۱۱

۱۵/۱۱

جدول۱- فضاهای مورد نیاز در قسمت بارانداز آشپزخانه صنعتی بر اساس ظرفیت سالن رستوران می باشد.


آخرین‌های مجله
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی
انتخاب کفپوش برای آشپزخانه رستوران، نانوایی و اغذیه فروشی

بدلیل جلوگیری از خطرات احتمالی در آشپزخانه های صنعتی انتخاب کفپوش با متریال مناسب بسیار مهم می باشد. بنابراین باید از متریالی استفاده کنید که بادوام، ضد آب، ضد لک و همچنین تمیز کردن آن آسان باشد.
در صورتی که آشپزخانه در معرض دید مشتریان باشد، لازم است متریال و رنگ کفپوش آشپزخانه با دکوراسیون کلی رستوران هماهنگی داشته باشد. اما مهمتر از مسائل ظاهری، باید انتخاب کفپوش بر اساس استانداردها و دستورالعمل های بهداشتی و ساختمانی باشد.

چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟
چگونه یک کافی شاپ راه اندازی کنیم؟

چنانچه علاقمند به افتتاح کافی شاپ می باشید مقاله زیر می تواند کمک و راهنمای مفیدی برای انجام این کار باشد.

افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟
افتتاح یک رستوران چقدر هزینه بر می دارد؟

هرآنچه که لازم است بدانید؛
وقت آن رسیده که رویایتان درباره رستوران به حقیقت بپیوندد! ولی با چه مقدار هزینه؟ هزینه یک استارتاپ بستگی به لوکیشن، مساحت ،ساخت بنا یا اجاره بنا دارد. مهم نیست چگونه و از کجا شروع می کنید ولی در زیر به برخی از هزینه های این استارتاپ اشاره می کنیم:

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ

دستگاه اسپرسو ساز
دستگاه آسیاب قهوه برای تهیه اسپرسو
ابزار لازم برای تهیه اسپرسو مانند پیچر، تمپر، شات، قاشق فوم و غیره
قهوه ساز
ابزار اندازه گیری
ناک باکس، شستشوی پیچر
روش های دم آوری دستی با فیلتر،کتری و غیره

مشاهده همه