شرکت حبتور

برند آی جی اف
برند آی جی اف
IGF

آی جی اف

برند IGF به دلیل تجهیزات با کیفیت بالا در زمینه خدمات غذایی، به ویژه در زمینه پخت و پز شناخته می‌شود. با تاریخچه‌ای پرافتخار که چندین دهه را در برمی‌گیرد، IGF برای قابلیت اعتماد، نوآوری و عملکرد خود در آشپزخانه‌های تجاری در سراسر جهان شهرت دارد. محصولات آی جی اف IGF در زمینه تکنولوژی و تجهیزات رستوران از جمله میکسر خمیر، رولر خمیر، دیوایدر خمیر و… برای پخت نان، خمیر پیتزا و شیرینی آماده ارائه می باشد. یکی از محصولات پرطرفدار IGF، خطوط انواع رستوران‌هاست که برای کارایی، یکنواختی و توانایی مدیریت وظایف پخت برای حجم بالا شناخته می‌شوند. این خطوط از فناوری‌های پخت پیشرفته، کنترل دمای دقیق و تنظیمات قابل تنظیم برای تنوع گزینه‌های پخت و تطبیق با ترجیحات آشپزی مختلف برخوردارند.

علاوه بر خطوط پخت، IGF مجموعه‌ای گسترده از تجهیزات پخت رومیزی ارائه می‌دهد که شامل اجاق‌های گریل، تافتون‌ها و توسترها می‌شود. این دستگاه‌های کوچک اما قدرتمند طراحی شده‌اند تا نتایج پخت استثنایی را ارائه دهند در حالی که فضای مورد نیاز را بهینه‌سازی کنند، بنابراین برای آشپزخانه‌های پرکاربرد با فضای محدود مناسب هستند.

products

محصولات آی جی اف IGF

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله آی جی اف، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.