شرکت حبتور

برند سیرمن
برند سیرمن
sirman

سیرمن

برند سیرمن یکی از نام‌های برجسته در تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و آماده سازی غذا از ۵۰ سال پیش در حال فعالیت  است که به خاطر اصالت ایتالیایی خود شناخته شده‌است. این برند دارای طیف کاملی از ماشین الات آماده سازی و پخت غذا می باشد که با بیش از ۴۰ سال تجربه در صنعت، این برند یکی از پیشگامان در تولید تجهیزات نوآورانه برای آماده‌سازی مواد غذایی و نوشیدنی‌ها شده است. در طراحی و عملکرد، محصولات سیرمن با رعایت بالاترین استانداردهای ایمنی و بهداشتی تولید می‌شوند و به عنوان ابزارهای ضروری در آشپزخانه‌های حرفه‌ای و صنعتی شناخته می‌شوند.

سیرمن با تمرکز بر ارائه دستگاه‌های پیشرفته و قابل اعتماد، محصولات با کیفیت بالا و عملکرد برتری ارائه می‌دهد که در راحتی و کارایی در آماده‌سازی انواع غذاها و نوشیدنی‌ها کمک می‌کند. از دستگاه‌های برش، آسیاب‌ها،  نواع کالباس بر با طراحی مدرن و کلاسیک، چرخ گوشت، همبرگر زن، پاستاساز، آسیاب و میکسرانواع ابزارهای پخت و پز، محصولات سیرمن انعطاف پذیری را برای هر نیاز آشپزخانه‌ای و پذیرایی فراهم می‌کند.

products

محصولات سیرمن sirman

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله سیرمن، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.