شرکت حبتور

برند کورکو
برند کورکو
coreco

کورکو

برند اسپانیایی کورکو Coreco که در هر ۵ قاره جهان دارای نمایندگی می باشد، از سال ۱۹۸۶ تا کنون در زمینه تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشغول به فعالیت است. برند کورکو به خاطر تولید تجهیزات یخچال‌های صنعتی و مجمدان تجاری معروف است. این برند به عنوان سازنده دستگاه‌هایی برای نگهداری ایمن و موثر اقلام غذایی در محیط‌های صنعتی و تجاری شناخته می‌شود. با بیش از چهل سال تجربه در این زمینه، کورکو به عنوان رهبر در صنعت محسوب می‌شود.

محصولات کورکو شامل یخچال‌ها، فریزرها، اتاق‌های سرد و دستگاه‌های خنک‌کننده صنعتی مختلف است که به عنوان اجزای حیاتی زیرساخت‌ها در هتل‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و سایر مجموعه‌های خدماتی عمل می‌کنند. این دستگاه‌ها برای ملاقات با نیازهای گوناگون مشتریان، از جمله نیازهای نگهداری اقلام غذایی در شرایط دمایی مختلف، طراحی و ساخته شده‌اند کمپانی کورکو با توجه به نیاز مشتری و اهمیت به بهبود محیط زیست، تجهیزاتی با طراحی‌های با کیفیت در اختیارمشتریان خود قرار می دهد. این محصولات بی سرو صدا و علاقمند به محیط زیست، با استفاده از تکنولوژی جدید کم مصرف، دارای آلاینده‌های خیلی کمتر که پیوسته در آزمایشگاه های کورکو در حال تجزیه و تحلیل هستند..

products

محصولات کورکو coreco

بـــرای تجهیز و طـــراحی آشپزخانه صنعتی تمــــاس بگیــــرید

شرکت حبتور با بیش از یک دهه تجربه در انجام پروژه‌های بزرگ و متنوع در زمینه طراحی و راه اندازی آشپزخانه صنعتی و تامین تجهیزات آشپزخانه صنعتی با برندهای مختلف از جمله کورکو، آماده مشاوره، اجرا و راه اندازی کافه رستوران و یا فست فود شماست.
برای مشاوره رایگان همین حالا با ما تماس بگیرید.

our latest news

آخرین مقالات ما

ترندهای طراحی آشپزخانه صنعتی رستوران در سال 2024

28 آبان 1403
با توجه به تغییرات سریع در صنعت رستوران‌داری و رشد روزافزون تقاضا برای غذاهای باکیفیت، طراحی آشپزخانه صنعتی به یکی از مهم‌ترین ارکان موفقیت رستوران‌ها تبدیل شده است. برای بسیاری از رستوران‌ها، بهینه‌سازی فضا و راه اندازی آشپزخانه صنعتی به شکلی کارآمد و مدرن، تضمین‌کننده ارائه خدمات سریع و باکیفیت به مشتریان است. همچنین، با تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن می‌توان نه تنها بهره‌وری کارکنان را افزایش داد، بلکه تجربه دلپذیرتری را برای مشتریان فراهم کرد.

آشنایی با سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی، آنچه باید بدانید

22 آبان 1403
هنگام راه اندازی رستوران، به‌ویژه رستوران‌های بزرگ و صنعتی، کیفیت هوای داخل آشپزخانه تأثیر زیادی بر کیفیت غذا و تجربه مشتری دارد. سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی یکی از مهم‌ترین اجزای هر رستوران است که به کنترل دما، رطوبت و کیفیت هوا کمک می‌کند. در این مقاله، به بررسی اجزا، نکات طراحی و نصب سیستم تهویه اشپزخانه صنعتی و استانداردهای آن می‌پردازیم.

راه اندازی کترینگ غذا

19 آبان 1403
در این مقاله با مفهوم کترینگ غذا، انواع خدماتی که ارائه می‌دهد، تفاوت‌های آن با رستوران‌های سنتی و انواع مختلف کترینگ از جمله شرکتی، مراسم ازدواج و سیار آشنا می‌شوید. همچنین، با نیازمندی‌های مختلف برای راه اندازی یک کسب‌وکار کترینگ و تجهیزات ضروری آن آشنا خواهید شد.