شرکت حبتور

فعالیت در صنعت کیترینگ با وجود جذابیت و سود بالا، پر از چالش‌های جدی است. از خطر فساد مواد غذایی تا حوادث کارکنان و خرابی تجهیزات، این مقاله نگاهی دقیق به مهم‌ترین ریسک‌های این حوزه دارد.

چالش های کترینگ

چالش های راه اندازی کترینگ

مالک کترینگ بودن و راه اندازی کترینگ امری بسیار پرچالش است اما در عین حال تجربه‌ای ارزشمند نیز می‌باشد. از سویی توانایی آماده کردن غذاهای لذیذ در حجم زیاد و رویت منظره خوردن آن غذاها توسط صدها یا هزاران نفر، تجربه‌ای بس دلنشین است، اما باید در نظر داشت که کیترینگ‌ها زحمات زیادی را متحمل می‌شوند تا چنین حجم بالایی از غذا، پیش غذا، دسر و نوشیدنی‌های لازم در خور آن مراسم آماده شود. جهت اطمینان از اینکه غذاها هم سالم و هم خوشمزه باشند، کیترینگ‌ها با ریسک‌های زیادی مواجه هستند که در اینجا به شش مورد از این چالش‌ها می‌پردازیم:

۱. بیماری میهمانان

یکی از رایج‌ترین مسایلی که کیترینگ‌ها باید به آن اگاه باشند مساله انتقال بیماری‌هایی است که از طریق غذای آلوده و یا غذایی که بدرستی آماده نشده ممکنست رخ دهد. زمانیکه میهمانان بعد از یک رویداد بیمار می‌شوند همه چشم‌ها به سمت غذایی که سرو شده است می‌رود و عموما دلیل این بیماری عمومی را، آلوده بودن غذا می‌دانند. عوامل مختلفی در اینکه غذایی سالم باشد دخیل هستند از قبیل دمای لازم برای نگهداری مواد خام و دمای غذاهای طبخ شده که همه بنوعی بر روی سلامت غذا تاثیر گذار هستند.

چالش های راه اندازی کترینگ

۲. خطر خسارت به ملک / تجهیزات

در حین آماده‌سازی غذا، امکان خطر آتش سوزی ملک، ویران شدگی، دزدی و غیره برای کیترینگ مورد نظر می‌تواند وجود داشته باشد که سبب از دست دادن مکان و یا تجهیزات کترینگ نظر می‌شود. در عین حال گاهی اوقات حتی لازمست تا مدت زمانی کیترینگ جهت بازسازی تعطیل شود که این به نوبه خود زیان‌آور است.

۳. فاسد شدن غذاها

نگهداری مناسب حجم زیادی از مواد غذایی امری بسیار مشکل است اما برای کیترینگ‌ها واجبست که اطمینان حاصل کنند که مواد غذایی آماده شده برای مراسم مورد نظر بدرستی نگهداری شود تا از فساد و آلودگی مواد غذایی جلوگیری کنند.

۴. حادثه برای کارکنان

ایجاد محیطی امن وسالم برای کارکنان کیترینگ بسیار حیاتی و ضروریست اما برخی حوادث اجتناب ناپذیر می‌باشند. کارکنان کیترینگ دایما با ظروف داغ و ابزار تیز سروکار دارند و چنانچه بدلایل مختلف بی‌دقنی یا کم دقتی کنند، امکان هرگونه جراحت، سوختگی و حادثه افزایش می‌یابد.

چالش های کیترینگ

از مشاوره و طراحی تا راه اندازی و تجهیز آشپزخانه صنعتی با حبتور

شرکت حبتور با سال‌ها تجربه در زمینه طراحی، راه اندازی و تجهیز آشپزخانه‌های صنعتی، صفر تا صد پروژه‌ها را با بهترین کیفیت انجام می‌دهد. برای مشاوره و شروع همکاری، همین حالا تماس بگیرید!

۵. مشکل عملکرد دستگاه‌ها

کیترینگ‌ها معمولا گستره وسیعی از تجهیزات گران قیمت دارند اما قیمت بالا دلیل بر این نمی‌شود که دستگاه‌ها خراب و یا از کار افتاده نشوند. از فر واجاق گاز گرفته تا یخچال، فریزر و میکسر ممکن است دچار نقص در عملکرد شوند و این در حالیست که جایگزین کردن آن‌ها بدلیل قیمت‌های بالا بسیار دشوار است.

۶. حوادث مرتبط به حمل و نقل غذا

انتقال غذا از آشپزخانه کیترینگ به محل مراسم مربوطه، روند پر خطری می‌باشد. بطور مثال یک گودال و یا دست‌انداز در خیابان سبب خرابی تزیین روی کیک‌ها می‌گردد و یا بی‌دقتی یک راننده ممکن است سبب تصادف ماشین و سرخوردن ظروف محتوی غذا گردد که بالطبع منجر به ضرر وزیان هردوطرف می‌شود که البته مسئولیت این خسارت بعهده کیترینگ مورد نظر می‌باشد.

our projects

برخی از پروژه‌های ما

Services

خدمات حبتور